selves_voda
Vernissagen har varit och utställningen står där redo för sina besökare på Västerbottens museum. Åtta fotografer har arbetat med teamat VODA – Vi och dom andra. Olika fotografer, temperament och ingångar. Jag har berättat om detta förut så jag klev in i en del, när Elin Berge sökte deltagare till sin del Selves. Projektet där vi fick kliva in i Elins studio och ta en bild, en exponering, en självbild, ett självporträtt. Jag finns med på utställningen, långt ner till vänster. Jag har ett trassel av trådar i händerna. Bara jag och ett trassel av trådar.

selves3_voda

selves2_voda
Det är en mångfald av bilder. Bilder som kommer nära och berör och några bilder som känns distanserade. En spännande del i utställningen är Lars Öbergs syntolkade bilder. Att få sitta i ett mörkt rum och höra bilderna, bilderna beskrivas och där under tiden göra sina egna inre bilder. Har du vägarna förbi så kolla in utställningen. Den pågår fram till den 1 februari.

It´s a great photoexhibition going on at Västerbottens Museum, it´s called VODA – Vi och dom andra (it´s like WETO – We and the others). It´s eight photografers thats been working with this theme for a year. I was part of one of the photografers, Elin Berges, part – Selves. Wich I talked about before. It´s a relly nice exhibition. Go and see if you´re nearby.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange