spira_portratt
Fotoprojektet Motiv för hållbarhet som jag deltagit i under året är nu till sin ända, rent arbetsmässigt. Det som återstår av projektet är utställningar – som kommer att ske under våren. Jag återkommer med datum och platser så snart vi har allt klart. Det sista vi gjorde var ju att producera en serie bilder på temat. Min serie heter Integritet, som jag har berättat om tidigare, finns nu berättad om i senaste numret av Tidningen Spira (som kom igår). Jag är så glad att de ville skriva om min ingång i temat och projektet. Glad och stolt. Till allas bilder i utställningen så hör en text, en text som är ganska nödvändig om man vill komma djupare in i dem. Här är min text, som blev i diktform:

Mitt hållbara jag
håller ihop
håller handen med sig själv
håller en del här inne
här inom
här under

du får inte se allt
höra allt
känna allt

inte alla
det håller inte

förstår du
inte se allt
höra allt
känna allt

inte alla
det håller inte

The photoproject I´ve been a apart of this year has come to an end, wich I told you all about. I´ve also told you about my series of photos: Integritet. Now a paper har written about my ophotos and that makes me happy and proud.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Mitt hållbara jag

  1. […] har också jobbat med mina självporträtt, Integritet I-V , och jag blev så otroligt glad när Spira skrev om dem nu i december. December har också haft ett stort fokus på julteman i min radioserie […]

  2. […] kanske minns fotoprojektet jag berättat om, om hållbarhet, där jag jobbat med självporträtt. Nu i vår kommer dessa […]

  3. […] självporträtt. Några av mina porträtt som varit utställda under ett års tid är från hållbarhetsprojektet. Men jag fotograferar också andra typer av självporträtt av mig själv, inte dagligen men i alla […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange