nalfiltade_workshop_ersboda_bibil_okt_2014
Jag har ju glömt att visa de fantastiska djur och varelser (några av dem) som alla barn gjorde under min nåltovningsworkshop på höstlovet (grisen gjorde en bibliotekarie som också ville vara med) på Ersboda bibliotek. Det är lika roligt varje gång att ha workshop och det är något speciellt att göra det med peppade  ungar – dessa var ca 7-9 år. Roligt, roligt! Är du sugen på en sån här workshop, kom till mig i Skeppsvik. Skicka ett mail så hittar vi en dag som passar: info(at)designmadde.se.

knappringar_utlottning
I måndagens radioprogram gjorde vi bland annat ringar av knappar och jag och Per-Gunnar ger bort de vi gjorde till någon som vill ha. Dessa två ger vi bort, Per-Gunnar gjorde den med gult i och jag gjorde den blå. Motivera varför en ring skall bli din och skicka ett mail eller brev till P4 Västerbotten. Adressen hittar ni här.

I have to show the amazing creatures and animals the kids who attended my workshop in the autumn holiday a week back did. I love them. They are needle felted and the kids are about 7-9 yeras who made these (except the pig, who was made by a librarian).
At the radio show this monday we made jewlery out of buttons, and we are giving two rings away. If you want one, write to the radio channel (e-mail) and say why you should have one. You´ll find the adress here.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange