haiku_radio
Jag vet att det finns en himla massa människor som skriver. Människor som skriver väderdagbok, dagbok eller loggbok. Andra skriver poesi, limerickar, fördelsedagsrim eller noveller. Andra skriver på en roman eller en saga. Andra skriver om sitt liv eller kanske någon släktings liv. I dag pratar jag i radion om att komma igång med sitt skrivande, att göra plats för det. Kanske är det dags att skriva en haiku. Så skriv om det är det du vill. Lyssna på P4 Västerbotten i eftermiddag.

Förra veckans avsnitt lyssnar du på här:
http://t.sr.se/1vjMy6y
Monday and I´m on the radio this afternoon talking about writing – what ever you are writing. Why not a haiku?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange