ot_present
ot_resent
Jag var ju på kalas i lördags och det var jättetrevligt. Det var Ögonblicksteaterns 40-års kalas. Innan jag gick dit så klurade jag en del vad jag skulle ha med mig för present. Jag vet inte riktigt vad 40-åriga teatrar önskar sig, det finns liksom inte så många tips . Men jag tänkte att ett hjärta med en hjärtlig önskan inte kan vara fel, så det blev så. Jag klädde också om en kartong och hittade lite guldglittrande band för festkänslan.

This is what I brought as a gift to the party on saturday. This is what I made and gave a theatre for it´s 40´th birthday.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Hjärtlig present

  1. […] Det blir ett hjärta idag. Ett hjärta till världen. Till människorna. Det här specifika hjärtat var en gåva. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange