forklade_1
forklade_2
Äntligen har jag kommit mig för att sy ett förkläde att ha på mig när jag har kurs (inte i måleri, för då har jag ett annat). Ett förkläde som gör att det syns att det är som jobbar, mitt namn är tydligt (inbyggd namnskylt) och jag har små fickor att stoppa bra-å-ha-saker i och jag skyddar mina kläder. Nu finns det, nu är det klart och nu skall det invigas.

Igår, idag och två veckor framåt så invigs det nya kulturhuset i Umeå, Väven, och jag arbetar i ateljén Skapa och har drop-in-workhops för barn, unga, medelålders och äldre,Bok & Återbruk. Alla är välkomna. I huset händer massor hela helgen men vi har öppet i ateljén 11.00-16.00 nu lördag och söndag. Allt är gratis. Kanske ses vi?

I´ve made myself an apron – at last. An apron for workshops – so that I protect my clothes, can keep things I need in a pocket and so that it´s visable whos working and also a place for my name. I´m going to use it for the first time today – at the grand opening at Väven – the new cultural center in Umeå where I´m in the studio working for two days. It´s open workshops and anyone´s welcome, and it´s free.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Förkläde

  1. irenejb skriver:

    Snyggt! Ett förkläde finns med i min syplan också. Har ett par gamla jeans som jag tänkte skulle få ett nytt liv. Gillar de olika kantningarna. Kanske något att ta efter :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange