portrattteckning2
portrattteckning
Förra lördagen var jag i ateljén i Väven och hade öppna workshops för alla som ville. Bland annat så erbjöds alla att göra självporträtt. Porträtt som satts ihop till en bok och som nu finns på biblioteket i väven, för all framtid. Tack alla som tecknade (och det var riktigt mååååånga), både små och stora. Vissa som tecknar ofta och mycket, några som nästan aldrig någonsin tecknat och några som återupptäckte sitt tecknande.

boktips_pa_glasvagg2
boktips_pa_glasvagg
Man kunde också skriva sitt bästa boktips på glasväggen ut till biblioteket om man ville – och man fick skriva den precis var man ville på väggen, så långt upp man nådde… Det var en fin helg, fina dagar men det var också galet intensivt och jag var helt slut efteråt. Det är nästan så att det känns i fötterna ännu.
Väven fortsätter att invigas ända fram till den 4 december och allt i huset under dessa dagar är gratis. Själv ska jag på måndag kväll gå och lyssna på gamla favoriter, Frifot är i stan (och det är länge sedan jag lyssnade på dem) med fina vänner och det skall bli riktigt trevligt.
Ikväll blir det dock rock för hela slanten. Ha en fin lördag!

Here are some photos from last weekend when I did workshops in Väven – self-portraits (for young and old and older). It was so much fun. You could also write tips on the glass wall — book tips, as high as you could reach.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange