marmsma_klar
marmsma_klar2
marsma_klar3
marsma_klar4
Jag började med en marsma i maj när jag var med kamraterna på Gotland. Jag gjorden i princip klar den i juni och sedan hände ingenting och ingenting, förrän nu. Nu är den klar. Hurra! Det tog faktiskt inte så lång tid när jag väl satte mig ner och jobbade. Jag broderade lite på insidans ficka och sedan så sydde jag ihop den och kantade med ett blommig snedslå. Alla kantband är tyger som jag klippt på skrå och sedan sytt ihop till snedslåar. Jag stänger den med en rundresår och en knapp. Det är lite snett åt olika håll samtidigt som den är rak, den blev personlig. Nu ska jag fylla den med alla broderi-bra-å-ha-saker.

My marsma, sewing bag is finally done.
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Äntligen klar

 1. Jag Dahné skriver:

  Hurra! Det är inge kul att ha en massa UFON….

 2. Boël Östlund skriver:

  Så fin den blev

 3. eva albrektsson skriver:

  Så fin den blev passar en liten gulltuss

 4. Superfin,roligt att den äntligen är klar

 5. […] Nålbrevet klart sedan en vecka. Så HÄR såg det ut när jag började. Jag broderade lite och så har jag kantat med bomullstyg. Jag satte en knapp och bitar av kläde i botten så att jag kan dra ut flärpen med nålarna och i andra änden finns rundeln av galon. Ett litet projekt som egentligen inte tar mycket tid i anspråk. Det är däremot inte en helt bra lösning på nålbrev har jag just upptäckt – då nålarna lätt fastnar i klädet och broderiets baksida. Jag måste vara väldigt försiktig när jag drar fram nålflärpen. Om det var gjort i skinn skulle det nog inte vara något problem, eller kanske om jag hade fodrat själva huset med ett tätvävt bomullstyg. Trots att det inte blev det mest praktiska av nålbrev så gillar jag det. Det ligger fint i min marsma, […]

 6. […] lite med textilfärg på bomullstyg. Jag har klippt ut bitar i rätt storlek och de ligger nu i min marsma. Så när jag inte riktigt vet vad jag skall göra så är det bara att sätta sig med ett litet […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange