6_nov_2
6_nov_3
6_nov
Det är en sådan vecka, en med promenader och återhämtning. Jag passade på den korta stund igår när solen glittrade i isen och snön. Gillar det torra vädret, då spelar det ingen roll om det är kallt eller varmt. Jag gillar inte blött väder bara, regn och rusk och slask.
Det har också varit en vecka med administration – med post, paket, e-post, bokföring, utskick och bildbehandling. En stilla och inte så skapande kreativ vecka. Det är då fotopromenaderna verkligen behövs. Jag har en bra avslutning på veckan idag också – det blir en god kopp kaffe med god kamrat och sedan en teaterföreställning på Tantteatern. Det är väl ett bra sätt att börja en helg på. Hoppas att din helg börjar bra också.

I´ve had another photowalk. Otherwise the week has been full of administration, mail and book-keeping. Not at all that creative. That´s when the walks are most needed.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.