ord_o_bild_1
Jag gör mina bilder, bilder med ord, varje dag nu. Jag bryr mig inte om hur det blir, jag bara gör. Jag skriver ner det som först far igenom mitt huvud, jag tecknar och målar och klistrar.

Fjärran avlägsna landskap
gör sig påminda
och lägger sig i
likt oemotsagda punkter

Vissa bilder har jag gjort till frukost, andra mitt på dagen och andra på kvällen. Allt efter humör och lust, men jag har gjort en varje dag. Jag gillar det här, att ha en bildrutin. en liten, opretentiös bildrutin. Jag tror (och vet) att det är nyttigt för mig att göra så här – små saker drar igång större, sätter igång tankar och idéer. Små bilder kan bli stora, få ord kan bli flera.

My daily artwork with words challenge keep going on. I´m doing one a day – sometimes for breakfast, sometimes in the day or in the evening. Love the routine. This one says something like : Distant landscapes makes themselfs reminded and interferes, like points unchallenged
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Mina dagliga bilder

  1. Elwa skriver:

    Så där tänker jag också. Jag gör det för min egen skull, så jag bryr mig inte om att det blir tämligen naiv teknik vissa dar! Och hjärtat talar… Jag fortsätter månaden ut, sedan ska jag fokusera mer på ord! Orden håller jag för mig själv ett tag till… Tack för inspirationen!

  2. madde madde skriver:

    Tack för att du följer och inspireras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange