lonnrosor
lonnrosor2
Lönnrosor har jag sett lite överallt ett par år och nu tyckte jag att det var dags att prova själv. Det finns ingen lönn hemma hos mig, men i en park låg massor av vackra lönnlöv på marken och bara väntade på att få bli rosor. Så hemma hos Annica blev rosorna till (och fick stanna).
Du behöver lönnlöv, najtråd och en avbitartång för att göra detta och det är inte svårt alls. Det gick ganska fort, var roligt och blev till en vacker dekoration på middagsbordet. HÄR finns en instruktion om du vill prova själv.

Nu ser jag fram emot eftermiddagens workshop med Nina Sandström (kostymör och författare till boken Babycool), Konsten att berätta med kläder. Väskan är packad med skissblock, pennor, en avlagd tröja, en slips, ett halvt byxben och några tygbitar. Det är Umeå Fashion Week i veckan.

I´ve tried making roses out of maplelesf. It was quite easy, quick and I like the result. (There´s instructions all over internet if you want to make some of your own). And now I´m looking forward to the workshop The art of telling stories with clothes this afternoon.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Lönnrosor

  1. […] kamrat satt och gjorde vackra rosor av lönnlöv härom kvällen. Jag provade att göra sådana ifjol. I hennes stora påse med […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange