gronskande_bilder
Det är höstlov för skolor och det innebär en massa aktiviteter för barn och unga men också fortbildning för lärare och pedagoger. Jag börjar min dag idag med en inspirationsworkshop för förskolepersonal Grönskande Bilder. Jag har med mig trådar, färg, tyg papper och grönska. Sedan i eftermiddag har jag en höstlovsaktivitet på Ersboda biblioteket för barn, Ulliga gulliga djur – så i en annan väska så finns ull, filtnålar och inspirationsmaterial. en spännande dag där jag kommer att få möta en massa människor. En bra dag med andra ord.

It´s a autumn holiday for schools this week. And that means fun stuff for children and I´m giving a needle felting workshop this afternoon. But this week also means in-job training for teachers so this morning I´m giving a workshop called Green images – so I´ve brought threads, fabric, paint and flowers. Looking forward to today.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Kursdags

 1. Berit skriver:

  Önskar jag hade vart på din workshop istället för där jag var… Misstänker att du lyckades förmedla en anings mer inspiration

  • madde madde skriver:

   Oj vad trist det låter. Vi hade trevligt och jag fick finfin respons av pedagogerna efteråt :-)

 2. Elin Folkesson skriver:

  Det låter som en härlig dag :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange