integritet___foto_madelene_edlund
Jag har ju berättat att jag under året deltagit i ett projekt, ett fotoprojekt: Motiv för hållbarhet. Projektet fortlöper och under hösten har vi hunnit med att vara jury i en fototävling och jobbat med våra egna bilder. Vi har nu kommit fram till redovisning, om man kan kalla det så, eller i alla fall ett av årets resultat – vår utställning.

Detta är en av de bilder jag har tagit – jag har jobbat med temat integritet. Jag har fokuserat på hållbara människor. Jag tror att det är hållbara människor som kan jobba hållbart. Det finns naturligtvis många aspekter och nivåer i hållbarhet och hållbara människor, men jag valde att jobba med integritet och det blev en serie självporträtt, som jag varit inne på länge. Jag har med fem bilder i utställningen och den ovan kom inte med, trots att jag verkligen gillar den, så ni får se den här istället.

Nationalencyklopedin säger att integritet är rätten att få sin personliga egenart och inre sfär respekterad och att inte utsättas för personligen störande ingrepp. Jag säger; av andra och inte minst av sig själv. Integritet är också rätten att behålla delar av sig själv för sig själv

På söndag visas våra bilder för första gången och det under en temagudstjänst kl.18.00 i Tegskyrkan i Umeå. Vår utställning kommer att visas på fler platser längre fram och jag återkommer med information.

I´ve been a part of the sustainability photo project this year and we´re now having an exhibition. My theme is integrity, sustainable people. The photo above is one of my self-portraits (that´s what I made) on the theme, but it did´nt make it to the exhibitioin, five others did.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Integritet är hållbart

  1. […] har allt klart. Det sista vi gjorde var ju att producera en serie bilder på temat. Min serie heter Integritet, som jag har berättat om tidigare, finns nu berättad om i senaste numret av Tidningen Spira (som […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange