fangade_hosten
Jag var på stan med en kamrat, i Örnsköldsvik, och såg ett öde, trasigt paraply blåsa omkring. Snabbt ryckte jag fram kameran och sa -Vänta, jag måste bara. Det kändes som ett bild som fångade hösten. Gatstenarna, höstlöven, paraplyet, det grå och öde.

fangade2_hosten
Men jag måste ju erkänna att särskilt snyggt är det ju inte, jag menar när jag fotograferar. Annica drog nämligen upp telefonen och fotade mig när jag fotade. Undra vad folk tänker. – Kolla på den där kvinnan, varför halvligger/sitter/ligger hon där på marken och fotar? Tack Annica för bilden i alla fall. En lektion i självkännedom.

I took a photo of a deserted umbrella blowing along the autumn leaves. My friend took a photo of me taking a photo. I don´t look good.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Fånga hösten

  1. Elisabet skriver:

    Det är resultatet som räknas! Men min man brukar lite generat vända sig bort och låtsas som om han inte känner mig när jag lägger mig ner på trottoaren för att få en bra fotovinkel.

  2. Ann skriver:

    Jag tycker det är snyggt, vem bestämmer det? I ögonblicket, i rörelsen, i ögonblicket, fångad. Det är snyggt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + tjugo =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange