samarbetet
Det blir lättare att bära livet om man delar det. Det blir mer broderat, målat, skrivet och tecknat om jag delar det med andra- som här med er, på kurs eller via nära möten. Andras verk och handlingar ger inspiration. Andras verk och handlingar ger mig luft, ger mig fart och ger mig kraft. Att samsas och hjälpas åt stärker. Att dela gör det tråkiga mindre tråkigt och det roliga roligare, det tunga lättare och det svaga mer kraftfullt. Det är lättare att bära livet om man delar det. Det spelar ingen roll med vem, bara någon eller några man känner förtroende för, respekt för eller beundran för. Så dela.
Ha en fin fredag!

Life is so much easiser if you share. Share burdens, laughs, fun, art, songs, poetry and walks. The boring becomes less boring, the fun funnier. Life is so much more if shared – like this when I share with you here, in workshops, with friends, at lecturers. Where ever with people you like, respect, admire or love. So share.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Dela med andra

  1. Gabriella skriver:

    Och ibland kan livet vara just en ljuddämpare, som i dag när dimman lägger sig runt mitt hus. Tack för att du delar med dig och att jag får dela med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange