ta_ingen_skit1
ta_ingen_skit2

In maj utmanade jag i en broderigrupp på facebook att göra en valaffisch. Utmaningen löd: Ett broderi med en slogan som berättar om något viktigt (galet, inspirerande, självklart, engagerande eller förutsägbart) om något du tycker. Det kan vara hur allvarligt eller lekfullt som du själv önskar. Din egen programförklaring så att säga. Jag satte deadline till den 14 september.

Det tog ett tag innan jag själv visste vad jag vill göra, men i somras så gjorde jag grunden med afrikansk batik / vetemjölsreservage och målade sedan med textilfärg. Däremot så kom det inga stygn på den direkt. Det tog ett tag.

ta_ingen_skit3
Senare i veckan får ni bilder på den färdiga affischen.
Idag är sista dagen att skicka in en dikt till mig, gör det.

I challenged embrodierers on facebook, in may, to make a poster – a kind of personal electionposter. A poster with a message that´s important, crazy, funny, what ever. Deadline was 14th of september, the elction day. This is my poster: Take no crap. But no stitches yet. I´ll show the complete poster later on this week.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange