transtromers_haikus
Jag har inhandlat Tomas Tranströmers samlade dikter och just nu läser jag hans haikus. De korta, koncisa, vackra dikterna. Han är ju så bra herr Tranströmer, så mycket fantastisk han har skrivit. Han fick ju också nobelpriset i litteratur 2011.


http://vimeo.com/36754203

tusch_haikus
Och på tal om poesi så hoppas jag att ni vill hoppa på min poesi och diktutmaning, att skriva en dikt till en av mina bilder. HÄR hittar du poesiutmaningen. du har till och med den 17 september på dig.

Det pågår också en bokutmaning – jag hittade den på facebook – om att under den kommande veckan (8-14 september) lämna en bok någonstans. En sorts anonym bokmässa. Att lämna (glömma) en bok  som du tycker om: lämna den på bussen, caféet, skolan, arbetsplatsen, parkbänken, vårdcentralen, hos grannen eller på flygplatsen.
Jag är med till veckan, jag skall lämna en bok någonstans. Vill man utveckla det så kan man registrera sig på BookCrossing och följa sin bok, det tror jag att jag skall göra.

I´m reading Tomas Tranströmer, our most recent swedish nobel price winner in litterature. I love his work and am now focusing on his haiuks. Perhaps you´d like to write a poem aswell. Check out my poetry challenge.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange