fargning_papper_
fargning_papper_bad

fargningspaket2
fargning_papper_klara
Jag har ju helt glömt bort att berätta om, och visa bilder, från kursen med Elisabet i lördags. Vi färgade papper (och en och annan bit tyg) med växter och skrot och det var hur roligt som helst. Jag menar verkligen, hur roligt som helst. Jag gillar det slumpartade. Jag gillar att prova mig fram, att inte ha full koll på hur mönstret, avtrycket, färgen kommer att bli. Jag gillar ovissheten i hur det kommer att se ut när det är klart. Vi har jobbat med akvarellpapper, trådar, järnskrot och växter och färgat paketen. Det här var hur roligt som helst och jag måste nu skaffa mig en gryta att färga i. Jag måste också passa på att plocka in lite löv och blad innan allt fryser bort så att jag kan göra en färgning senare i höst.
(och JA, den blå knappen blev grön i färgbadet och färgerna på papperen bleknade lite när de torkat ordentligt)

I´ve had the most amazing time at the workshop with on saturday last week. It was sooooooo much fun dyeing paper with iron and plants. It´s the most fun I had for a long time actally. I want to this again and again, and… (and YES, the blue button turned green)
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Sååååå roligt

  1. […] tre år sedan (oj, vad tiden springer iväg) så gick jag en kurs med Elisabet – i att färga papper med skrot och växter. Allt sedan dess så har detta med färgning upptagit delar av mina tankar – ofta. Och då […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.