sverigesradio_bil
Igår hade jag P4 Västerbotten på besök och vi har pratat, druckit kaffe, gjort upp planer och bestämt saker. Det här blir roligt. På måndag så berättar jag konkret vad som blev av detta möte.
Nu ska jag packa ihop mig själv och bege mig in till stan och jobba med barnkulturfestivalen i Broparken – idag för skol- & förskolebarn, i morgon för alla som vill. Festivalen är ett kulturellt utbyte med polska och svenska kulturaktörer och svenska och polska barn. Ha en fin fredag!

Yesterday the radio visited me, we´ve made plans. I´ll tell you more on monday. And now I´m off to Umeå and the cultural festival for children. Have a great friday!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange