overraskning_bok
overraskning_bok2
overraskning_bok3
Det är alldeles underbart att komma hem och hitta ett tjockt vadderat kuvert i sin brevlåda. Ett kuvert med en mystisk avsändare med ett fantastiskt brev i. Inte bara ett brev utan också en bok, Vägen mot Bålberget. Therese Söderlinds (som jag skrev om härom dagen) andra bok. Jag ska läsa den. Om en stund, lite senare, men jag ska. Jag blir varm i hjärtat över att du låter boken komma till mig, tack allra finaste Gabriella.

The other day when I got home there was a big envelope in the mail, a beautiful letter and a book I want to read. It´s a abook by the same author I wrote about recently, Therese Söderlind. So thankful and happy that Gabriella send the book to me. Thanks.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Överraskning

  1. […] annan dag dök det upp ytterligare en överraskning (jag fick ju en bok förra veckan) och  jag blir alldeles varm av all generositet. En kvinna jag träffade på […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 20 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.