odehus
Nu tycker jag att det är dags att skriva poesi igen, till en bild. Vi har gjort det vid två tillfällen tidigare och de dikterna (och bilderna) finns HÄR, HÄR och HÄR.
Detta hus tänkte jag skulle få inspirera denna gång. En bild med många bottnar och ingångar. Någon som vill vara med?
Det går till så att du inspireras av bilden, skriver en dikt – med det enda förbehållet/utmaningen att den skall vara ganska kort, så max 10 rader. Du skickar sedan din dikt till mig senast den 17 september  via e-post: info(at)designmadde.se. Jag publicerar sedan allas, inkl min egen, en vecka senare ungefär. Bifoga gärna en länk till din blogg eller så om du vill och har.
Jag tycker om att utmanas i min kreativitet, i mitt skapande och jag tycker om att utmana andra, så låt oss nu utmanas i poesi. Jag längtar och ser fram emot dikter.

I´d love to write a poem again. Like we did in december. When I invited you all to join. I thought the inspiration will be this photo. I think it gives so many thoughts. It gives me ideas for storys, for poems, for haikus. Will you join? Send me your poem (max. 10 lines) – inspired by this photo – no later than the 17 sept, with your name (and blog adress if you got one) and I´ll publish them all the next week. Send your poem to: info(at)designmadde.se
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Mer poesi

  1. […] jag att ni vill hoppa på min poesi och diktutmaning, att skriva en dikt till en av mina bilder. HÄR hittar du poesiutmaningen. du har till och med den 17 september på […]

  2. […] glömmer väl inte bort att skriva en dikt idag. En dikt med inspiration av bilden, klicka HÄR så kommer du till originalbilden och hela utmaningen. Skicka dikten till mig idag så kommer alla […]

  3. […] blev påmind om poesin i dag. Av Madde som på sin blogg idag uppmanar till att skriva poesi. Bra att bli påmind om bra saker som man behöver och mår […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange