forkylningsdodaren
Jag fick en drink hos en av mina fina vänner i helgen, drinken förkylningsdödaren. Det är otroligt lyxigt att sätta sig tillrätta vid ett generöst, inbjudande köksbord, medan min kamrat tar fram ingredienser och sin råsaftcentrifug och fixar drinken. Den var både vacker och god – innehöll morötter, selleristjälkar, persilja och vitlök. Jag fotade glasen på Birgitta Ricklunds smörgåsbricka. Receptet vet jag finns i Pressat: 170 juicer och smoothies (som också har väldigt vackra bilder). Jag måste nog börja utforska frukt- och grönsaksdrinkar mera, men sådana man kan göra i en blender (någon råsaftcentrifug har jag inte och har inget behov av heller).

I got a lovely drink – a cold killer – made out of carrots, selleri, parsley and garlic. Tasty and nice.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange