renhornsringar
En annan dag dök det upp ytterligare en överraskning (jag fick ju en bok förra veckan) och  jag blir alldeles varm av all generositet. En kvinna jag träffade på Sätergläntan och broderisymposiet har skickat jättefina renhornsringar till mig. Hon hade då, när vi möttes, en fantastiskt vacker liten väska, i kläde med broderi, applikation och skinndetaljer. En väska som bara rymmer det allra nödvändigaste. På hennes vaäska så hade hon använt renhornsringar att fästa axelremmen i och det var en detalj som jag blev otroligt förtjust i och kommenterade. Så nu har jag ett par och de skall komma på en liten väska har jag tänkt. Men det kommer nog att dröja för jag måste klura ut hur jag vill att väskan ska se ut först.
Om någon fler är intresserad av sådana här ringar så vet jag var de finns, hos min nya kamrats granne, Slöjdmaterial.

I´ve got a present in the mail. Beautiful rings of reindeer antlers. I´ve got it from a woman who has made a beautiful little bag with the rings holding the shoulder strap. Lovely. I´m thinking of making a bag of my own, but I don´t really know how I want it to look, so it´ll take a while. Many thanks.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En till överraskning

  1. Britt Dahné skriver:

    Den kontakten vill jag gärna ha, det är så fin idé för fäste av axelremmen.
    Kram till dig där uppe i norr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange