block_aterbruk
block_aterbruk2

Jag har rensat en del här hemma. Bland annat så har en del kollegieblock kommit upp till ytan. Block vars innehåll inte är något att ha. Block som av någon outgrundlig anledning endast är använda till 60-70%. Varför undrar jag och får inget svar. Men jag klarar inte av att kasta blocken med mycket kvar i. Så nu har jag rivit ut allt tjafs som inte var något att. Man behöver ju alltid papper tänker jag, men A4 är ett ganska klumpigt format så nu har jag skurit ner det ena blocket i tredjedelar och vips har jag anteckningspapper i köket. Anteckningspapper till inköpslistor, kom-ihåg-listor och annat man måste skriva ner.
Världens enklaste återbruk.

I´ve had a clean out. There I found a couple of noe pads, with a lot of unused paper in them. So I tore out the things I did´nt want to save and then made smaller pads for grocery lists and such.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Världens enklaste

  1. Boël Östlund skriver:

    Återigen så smart du är

  2. […] För att snabbt komma igång med att göra, så startar vi idag med tre enkla återbruk av papper: kollegieblock blir mindre block, egna anteckningsblock och så bokmärken av kuvert. Bokmärken av kuvert är […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange