girlanger2
girlanger
Jag har en brevvän – hon är aningens yngre och bor i huset bredvid. Vi brevväxlar lite oregelbundet med det är alltid lika trevligt. I breven kan vara brev, teckningar, pärlplattor, blommor och andra trevligheter. För ett par veckor sedan fick jag två av hennes finaste tatueringar och häromdagen fick jag en verklig överraskning. Det låg en påse i brevlådan med de tjusigaste girlanger. Visst är det världens finaste present. Jag har provhängt de lite i lampan ovanför köksbordet – det blev lite festligare att äta middag. Men jag skall också spara dem tills dess att jag har fest, för så var instruktionen.
Tack Blanca.

Dagens tips: Skaffa en brevvän!

I have a penpal – she is slightly younger than me and she lives next door. We write/draw/build quite irregulary, but it´s always very welcome. A couple of days ago I got the loveliest garlands – to use whenever I´mk giving a party she says. I´ll do.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Brevvän & girlanger

  1. Underbart :) Vilken härlig brevvän!

  2. […] på mina breddgrader finns vårtecken. Min granne och tillika brevvän hittade en bit torr asfalt och gjorde en gatumålning. Den handlar om kärlek, men det ser ni ju. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange