fropase_1
fropase_2
Jag har en växt i ett farstufönster – en okraplanta – en planta jag fått av en kamrat (hon med växthuset) som odlar allt möjligt. I farstufönstret blev det tydligen aningens för varmt eller så var jag alldeles för sen att skörda. Hur som helst så torkade frukten helt och inne i den fanns frön. De  ska bli en present tänkte jag. Så dags att göra en liten fröpåse.

fropase_3
fropase_4
Jag klippte den på fri hand efter hur fröpåsar är konstruerade. Jag sprayade papperet med två olika kulörer och sedan var det bara att limma ihop den i botten och på sidorna, lägga i fröna och limma ihop locket. Så nu har jag en present att ta med, nästa gång jag går och hälsar på en vän som jag tror kommer att uppskatta gåvan.

fropase_5 okra
I got an okra-plant form a friend – the one with the green house. But it has been too hot or somehow I failed because the okra-fruit dried out. So I picked the seeds from the dried fruit and made a small paper-pocket for them. They might become new plants, next year. The seeds will be a gift.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange