utstallning_berusaers
utstallning_haikus
utstallning_maleri
Igår hängde jag utställningen och idag är det vernissage. Min utställning Delar av en helhet i galleriet på Slöjdarnas Hus i Vännäsby. Delarna är uttrycken – fotografi, måleri, poesi och så lite skulpturalt broderi. Helheten är jag – upphovskvinnan, människan bakom. Det är en liten utställning, galleridelen i Slöjdarnas Hus är litet, men jag hoppas att de som kommer dit ändå skall hitta något.
Idag är det vernissage kl.13.00 (jag är där så kom förbi om du vill och kan) och sedan håller utställningen öppen varje dag 11.00-18.00 fram till den 14 augusti. Ha en fin lördag.

My exhibition opens today at Slöjdarnas Hus in Vännäsby. I´m showing photos, paintings and haikus (and one embroided sculpture). It´s a small gallery but I hope that people will enjoy it. Have a great saturday.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange