saterglantan_1
saterglantan_2
saterglantan_3
saterglantan_4
saterglantan_5
Förra veckans broderisymposium på Sätergläntan innehöll så mycket; intryck, samtal, utmaningar, tankar och inspiration. Jag är uppfylld och påfylld. Jag är nöjd och glad. Jag är frustrerad över att jag inte har den tid jag skulle vilja ha – jag skulle behöva en hel vecka för mig själv här hemma med att ta tillvara alla intryck, testa alla idéer, fortsätta på det jag påbörjade. Men, jag får ta det lite i taget. Lite nu och då. Jag återkommer, ni ska få se mera. Börjar här med fem bilder. Fem bilder av min vecka.

I had a great week, last week at the embroidery symposium. I´ve had great talks and laughs. I´ve been challenged. I got a whole lot of new inspiration. I´ve got a whole lot of things I´d like to try, to work with. I have a lot I´d like to show, and I will, soon, later on. I´ll start here, with five photos of my week.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Broderisymposium: fem bilder

  1. emma skriver:

    Om man älskar hantverk och att vistas i vacker miljö så är Sätergläntan som en kärleksaffär

  2. madde madde skriver:

    Jo, där är det gott att vara :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.