skuggor_shadows

skuggor_shadows2
Jag bestämde mig för att göra en måndagsbild till. Jag har ju fått in rutinen. Det är en trevlig och givande ritual. En gång i veckan. Jag valde ordet SKUGGOR. Det har varit nästan lite för entydigt glada ord i Make Art Monday-utmaningen så jag ville få in något med fler meningar. Ett lite mer spännande ord. Jag började ju också året med en egen målningsutmaning, tio bilder. Jag gjorde tio bilder i januari och tio bilder i februari. Så jag har ju nu hållit på med någon form av utmaning i sju månader. Måste nog fortsätta ändå, mera. Det är ju riktigt roligt.

I´ve decided to keep doing monday art. I choosed SHADOWS to get inspired by – a bit more interesting than words like happy, passion and beauty. I´ve kept doing art challenges all year now, started with my ten artworks a months for january and february. Has to keep it up.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange