sommardagar
Gör inte så många knop nu. Umgås. Pratar. Spelar spel (när då då? ett riktigt roligt spel, frågesport utan direkta kunskapskrav men ändå en utmaning, som också funkar bra på två). Vattnar mina små odlingar. Tittar på havet. Äter god mat. Har små kalas. Det har regnat lite också nu de senaste dagarna, men ändå har det blivit middag ute på altanen. Har paus med det mesta nu. Tar det lugnt. Idag ska jag förresten klippa mig, och köpa lite planteringsjord, det är det mest ansträngande jag ska göra idag tror jag. Ha en lat fin dag du med!

I don´t do much now,  the last week. We play board games. Talk. Look at the ocean. Have parties, dinners. I´m taking care of my plants. Love it. It´s really vacation.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange