creating_s1
creating_s3
creating_s2
Har plockat fram en gammal bok Creating Sketchbooks for Embroiderers and Textile artists av Kay Greenlees. Det är en inspirerande bok och jag har läst den och använt mig av den, men mer för ett antal år sedan. Nu läser jag delar av den igen. Jag vill påminnas och komma i stämning. Nästa vecka på måndag skall jag nämligen gå en två-dagars workshop med Kay Greenlees som skrivit boken. Det är nämligen dags för Broderisymposium. Workshopen med Kay heter Seeing Through Stitch och är en skiss- och stygnworkshop. Jag kommer att göra en egen mjuk skissbok, en concertina dvs en dragspelsbok.
Ser fram emot det och längtar!

I´m reading Kay Greelees book Creating Sketchbooks for Embroiderers and Textile artists. I´ve had it for years and now it´s up on the table again. I´m going to a Kay workshop next week – so I´m getting in the mood.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange