jeansbroderi
Vill du brodera så går det att brodera på vad som helst. Jag lovar. Byggplast, jeans, kläde, t-shirt, tygskor, linnetyg, tovad ull, hålad masonit, papper, diskhanddukar, stängsel. Man kan brodera på vad som helst. Allt är lika bra. Inget är finare än något annat. Du gör knutar på tråden om du vill det. Du lämnar knutarna synliga om du känner för det. Du gör som du vill med din nål och tråd. Vill du brodera så broderar du på det du vill. Tre stygn är ett bra broderi. 100 stygn är ett bra broderi. Broderi blir inte bättre för att det är fler stygn på plats. Du broderar som du vill. På vad du vill. Hur du vill.
Låt ingen någonsin tala om något annat för dig.

If you want to embroid, do it, on anything. Anything is good enough. Paper, wool, cotton, jeans, sneakers, fences, towels, what ever. You can embroid on anything. You decide. do knots. Show your knots. You´re the boss of your embroidery. Don´t ever let anyone tell you otherwise.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Var som helst

 1. Emma skriver:

  Så härligt inlägg och så vackert broderi. Riktigt kreativitetshöjande
  Läser och flanerar ofta på din härliga blogg men tar mig sällan tid att kommentera…Ville bara lämna ett litet spår just idag
  Heja dig och din härliga skapande blogg
  kramar och solskensglitter
  Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange