stig_lindberg_porslin
I helgen ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt – har en del skrivbordsjobb att göra, men det bör gå ganska fort. Jag vill fortsätta göra fint här hemma, jag vill ta kameran i handen och gå på fotopromenad, jag vill prata med alla plantor vi satte förra helgen och se så att de mår bra och så vill jag ligga på bryggan och titta på fåglar eller molntussar (jag tänker mig en riktigt vacker helg). Jag vill samla energi. Jag vill läsa. Jag vill umgås. Vad vill du göra i helgen?
(måste få visa några av Stig Lindbergs fina serie, Domino, som också visades på utställningen jag berättade om)

I´d like to be outdoors this weekend – taking photo walks, drinking coffee, looking at the sky, talking to the plants. Doing what I feel like. How are you spending your weekend?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange