blickar_uppat

femkamp
valla_vagen
Idag fixas det här hemma. Jag har en ledig dag och det står promenad, röja lite och bäddning på schemat. Jag ska också göra klart resultattavlan till morgondagens femkamp och ikväll ska vi plocka ihop allt material till alla femkampsgrenar. Bäddning är en tradition eftersom vi har en tradition av övernattande vänner på midsommarafton. Jag skall också hålla ett koll på himlen och försöka förutspå vilket väder det blir i morgon, blir det väder för middag på altanen? Ja, vi jobbar så, vi har bestämt oss för middag ute. Håll tummen.

Today I´m having a day off. A day with a photo walk and some preparation for tomorrow. Midsummer. Friends are coming over, spending the night. Looking forward to it. Have a great day.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange