min_helg_1
min_helg_2
Jag gick ut i fredags på förmiddagen och kom in igår kväll, söndag, sent. Ja, det känns nästan så i alla fall. Vi har haft riktigt fina sommardagar och vart ute nästan hela långhelgen. För den skull har jag inte varit ledig utan det har varit arbetshandskarna på och vi har planterat, beskurit en vildvuxen rönn, monterat miniväxthuset, byggt odlingslådor och grävt grönsaksland och det stora jobbet har varit att vi gjort en brygga. Vi har jobbat men ändå hunnit med att få finbesök och umgåtts med alla bästa grannarna. En fin helg med middag på altanen, småprat och bubbel och trevligheter.
Sommardagar verkligen, och de behövdes. Som balsam för själen.

I´ve spent the entire weekend outdoors. I´ve planted a lot of things and I´ve built things. The biggest of them all is the big pier we built. It has been a great weekend. Godd friends, neighbours and some bubbly as well.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange