skolhuset2
Här i skolhuset bredvid Östergarns kyrka (från 1200-talet) på östra Gotland spenderade jag förra helgen. En helg med nio kamrater, broderitrådar, färg och kläde och en hel massa annat. Det är på den här inspirerande platsen vi möttes nu för andra året och vi planerar redan för nästa. I skolhuset finns en del verksamheter och förutom den fantastiska slöjdsalen där vi spenderade övervägande del av helgen finns här också ett fantastiskt café.

slojdsalen_ostergarn
slojdsalen_ostergarn2
Som jag sagt förut så är platsen man är på så avgörande för vad man gör. Finns man i ett rum, på en plats, där man man tillåts vara med sitt då kan det hända bra grejer. Skolhusets slöjdsal är en sådan plats, den är gjord för och uppmuntrar till kreativitet och skapande. Man blir ju också lite avis, tänk om man hade en hel fin slöjdsal till sitt förfogande. En stor fantastisk ateljé. Det vore fint som snus. Men, jag ska inte klaga, jag har plats – för mig, här i Skeppsvik.

This is where I spent last weekend, in the old school hous nearby the old church on Gotland. With friends, with fabrick, yarn, paint, colour and more. So nice, great and lovely!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Platsen

  1. […] umgås, prata och så ska vi göra en massa -vi skall hålla små workshops för varandra i en vacker slöjdsal – och vi skall äta gott. Vi brukar hinna med en liten kort utflykt också, att få umgås med […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange