gula_flaggor2
gula_flaggor
Det är så himla bra när saker är enkla, när det inte är så krångligt – som det här flaggspelet. Jag såg det i Butik Bravo (en butik där all vinst går till välgörenhet) och bad att få fotografera det för att spara idén. Det är enkla vimplar i papp, hål gjorda med ett hålslag och sedan ett snöre rakt igenom och vips har man ett fint flaggspel. Det här passar kanske bäst för inomhusbruk, men jag kan se varianter på tekniken – med tyg eller laminerad papp – så att det fungerar för utomhusbruk också.
Kanske är det dags att göra ett flaggspel idag?

gerhard
Eller så kanske du lyssnar på radio imorgon, P4 Västerbotten, och hör mitt första tips för sommaren. Gerhard Stenlund har intervjuat mig och kommer att göra fler framöver också. Under tio sommarveckor, med start idag alltså, så kommer jag att dela med mig av något att göra. Kreativa, lugna, trevliga, roliga, sköna tips om vad man kan göra i sommar. Det blir väl mer färg och tyg än löpning, men det har ni väl räknat ut redan.

I found this smart idea – an easy way to make flags with paper and a hole puncher. So easy and quick. Perhaps I have to make one of my own. You can also listen to me on the radio, starting this week and nine more weeks. I´m giving creative challenges and tips on what you can do this summer.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Några tips

  1. Maria skriver:

    Gillar att kombinera färg, tyg med löpning. Men inte samtidigt =)

  2. […] de bleks och slits men mig gör inte det något. Jag gillar att göra nya. Det allra enklaste för inomhusbruk är ju det med papp och ett hålslag. Nu har jag hittat ett busenkelt flaggspel för utomhusbruk […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange