4_sjalvportratt
portrattforelasning
Jag funderar på det är med porträtt och i synnerhet självporträtt. Jag är ju med i ett fotoprojekt “Motiv för hållbarhet” och nu har det kommit till det att vi skall jobba med våra egna bilder (det kommer en utställning på senhösten) och jag är inne på porträtt men jag vet inte riktigt hur jag skall angripa det hela, så jag tänker, jag letar inspiration. Jag testar lite och försöker planera. Men jag måste tänka lite till.
Har du något som kan inspirera i detta tänk – lämna gärna en kommentar, en länk…

I thinking of portraits and self-portraits. The photo-project I joined is coming to “working with your photos and your idea, there´s an exhibition coimng up in october. but I don´t relly konw how I´ll approach the theme – durability. But I´m thinking. I will know, soon. Something I should consider or get inspired by? Write a comment or send me a link.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Det där med självporträtt

  1. […] hållbarhet och hållbara människor, men jag valde att jobba med integritet och det blev en serie självporträtt, som jag varit inne på länge. Jag har med fem bilder i utställningen och den ovan kom inte med, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange