sett_pa_stan
När jag klev ut från jobbet så såg jag detta framför mig. Tre personer, som på kö, fotograferandes en fjärde människa som krupit upp i kulturhuvudstadshjärtat. Att ha ögat öppet och kameran redo är bra och roligt. Jag har (som jag berättat förut) alltid min lilla kamera i väskan redo. Andra kanske har sina smarta telefoner (jag envisas ju med min gamla Nokia-telefon som är bara en telefon) och vissa av dem har ju bra kameror också.
Använd era kameror i sommar och använd sedan era bilder. Kanske skickar ni in bilden till en tävling – magasin och lokaltidningar brukar ha fototävlingar på sommaren. Fotoprojektet jag är med är värd för en fototävling i sommar , Motiv för hållbarhet. Kanske gör du en fotobok och ger bort i present, eller sparar boken själv. Kanske startar du en fotoblogg i sommar?
Jag har en fotoblogg också, Skeppsviks Allehanda, där jag bara publicerar bilder från byn, året om.
Det är dags att använda dina bilder. För handen på hjärtat hur ofta tittar u på alla bilder du tagit när de finns i datorn eller i telefonen?

Use your phtos. Don´t just keep them in your phone or PC. Enter a competition, maka a book, start a blogg. Use your photos.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange