galon_gem
galon_washi
Jag syr överdrag då och då – på beställning – till förstärkare och annat som folk behöver överdrag i galon till. Jag använder gem för att hålla uppe en fåll när jag skall sy – nålar gör hål i galonen och har man otur så syns det i efterhand, sedan är galon segt och tjockt också så nålar lämpar sig inte så bra. Jag har förut använt vanlig tejp för att hålla fast delar på galonen, där det inte gått att använda gem. Det har alltid varit lite vanskligt då vanlig tejp kan lämna märken efter sig. Men nu (ja, för ett tag sedan) som jag på att jag skulle testa washitejp och det blev ju hur bra som helst. Lätt tejp, inga märken, allt blir bra. Så numera bor det en rulle washitejp i syrummet också – för tillfället chockrosa.

I do vinyl covers from time to time. I use paper clips to hold the hems. And I used to use regular tape for pieces where paper clips don´t work, but it was always tricky ´cause tape could, and have lefty marks on the vinyl. But now I use washi tape instead – super! No marks, easy to use. Great.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange