rostigt_hjarta
Jag gillar rostigt, det roströda. Den hårda metallen mot himlens och markens mjukhet. Jag gillar ståltrådstrasslet som rostar ihop.

Idag plockar jag ihop material – tänger och ståltråd och en och annan pärla. Jag förbereder mig inför tisdagens ståltrådskurs. På tisdag åker jag iväg och har kurs i Djäkneböle och nästkommande vecka har jag ståltrådskurs här i min egen lokal. Det är ju hur roligt som helst när jag får möta människor i en kurssituation. Intresserad av att gå en kurs med mig ? Hör av dig på e-post: info(at)designmadde.se

I like rusty things. The rust against the blue sky, the green grass and flowers. Today I´m pcking my workshop-bag cause on Tuesday I´m giving a wire-workshop, and the week after that as well. I love giving workshops.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange