staltrad_26 maj
stlatrad_6_maj
Förra veckans ståltrådskurs var väldigt rolig och inspirerande. Jag mötte tolv kvinnor i deras byastuga i Djäkneböle. Det gjordes en himla massa inspirerande ståltrådssaker och jag glömde nästan att fotografera, så jag fick med mig bara några få bilder. Det är inte så lätt att hinna med att fota sina egna kurser, det är ju så mycket annat man ska göra. Ikväll är det i alla fall dags för ståltrådskurs igen. Denna gången är vi i min kurslokal här i Skeppsvik, då blir det lite mindre och intimare, men lika roligt.
Ha en fin dag allihop,  nu skall jag ladda inför ikväll.

Last weeks wire-workshop was great. So much fun and tonight I´m giving another one. I love giving workshops. Have a great day!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Kursdags

  1. Maria skriver:

    Jag hade också kurs för någon vecka sedan. Kul att komma ut och lära ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange