malarduk_fardig
Idag har jag fullt upp med förberedelser för morgondagens kurs i måleri: Äntligen ska jag måla!. Jag förbereder färger, penslar, papper och målardukar. Jag förbereder övningar, samtal och inspiration. Jag skall också ikväll förbereda morgondagens lunch – det blir nog paj med fetaost. Det är så roligt att ha kurs med människor och jag ser verkligen fram emot en med måleri i fokus.Innan jag får uppslukas helt av måleriet och färgerna skall jag sätta mig i syateljén och göra klart ett överdrag till en musiker och så skall jag försöka hinna med en liten promenad mitt på dagen. Lite sol på näsan längtar jag efter. Ha en fin fredag!

This is a day full of preparation for the painting course I´m giving tomorrow. I´m really looking forward to it, to get to inspire people in painting and in colour. But first I have to finnish a vinyl cover for a musician.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.