staltradsblomma

I kväll har jag ståltrådsworkshop i Djäkneböle och det ska bli hur trevligt som helst. Bilen är fullpackad med material, vaxduk och tänger. Först skall jag bara vara Skapande Skola-samordnare. Nästa vecka har jag en ståltrådsworkshop ute hos mig i Skeppsvik, har nog två plaster kvar om någon är intresserad. Jag har också fler kurser på gång här i maj. Efter ståltrådsworkshopen är det dags för poesiworkshop – en kväll med skrivarövningar och ordfokus – den 22 maj och lördagen den 24 maj har jag en heldagskurs i måleri Äntligen ska jag måla – en kurs för alla som vill, men inte kommit sig för att börja måla. Platser finns kvar så hör av dig om du har lust: info (at)designmadde.se (inga förkunskaper krävs för någon av kurserna, klicka på länkarna så kan du läsa mer om de olika kurserna).

Today is wire-workshop-day (or evening actually). I have more workshops in may – one in poetry and one in painting. Love giving workshops (as you might have figured).
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange