tinariwen
http://youtu.be/z_eeIJj6LY8

I helgen är det MADE-festival i Umeå och ikväll så ska jag dit. Mitt främsta mål är att se gruppen Tinariwen från Mali. Ökenblues. Suggestiv musik. Lugnt och ösigt. Jag gillar det här. Vi lyssnar på det en del här hemma och på bandet Tamikrest som är ett band som influerats av Tinariwen. Bra är det också (kanske till och med bättre). Idag blir det dock lite ateljéjobb innan det är dags att åka in till stan. Jag hade tänkt att umgås lite med färgerna idag. Ha en fin lördag.

This weekend is a festival weekend and I´m going to see Tinariwen from Mali. Desert blues. Quite good, we listen to them now and then actually. We also listen to the band Tamikrest, wich is a band influenced by Tinariwen (perhaps are they even better). Anyway I think it´ll be a great night. But first some work in the studio. To my paint…
/Madde

(Bild: skärmdump från Tinariwens hemsida)

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange