malarkurs_maj_14
malarkurs2_maj_14
malarkurs4_maj_14
Här kommer några bilder från helgens kurs i måleri. Vi hade riktigt roligt och jag blev så inspirerad av mina kursdeltagare. Jag blev riktigt varm i hjärtat när en av deltagarna sa – Nu ska jag hem och fortsätta! Jag vill göra fler målarkurser. Sugen? Hör av dig – är ni fyra personer så bokar jag en dag speciellt för er här i Skeppsvik.

Here are some photos from my course in painting this weekend. So much fun and I´m really inspired as well. I want to do more. Let me kow if you´re interested.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Färg, lust och penslar

  1. […] speciellt för er. Jag ger kurser som inte kräver några förhandskunskaper. Här kan du se lite bilder från en kurs jag hade i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange