atc_varvisa_byte

Jag har varit med i ett ATC-byte och skickat detta kort i veckan. Jag anmälde mig ganska tidigt och då låg det snö kvar på marken när jag gjorde mitt så det blev spirande grönt med vitt. Bytet hade tema vårvisa och vi fick en sång att inspireras av. Kul med musikalisk inspiration i ett byte, även om inte denna speciella sången gjorde så stort intryck på mig till detta.

I´ve been in a ATC swap – on the theme spring-song. We´did get a specific song to get inspired by (even though I did´nt find inpiration in it for this).
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Vårvisa

  1. […] var med i ett ATC-byte för ett tag sedan på tema Vårvisa. Jag inspirerades av vädret – det fanns fortfarande snö på marken då. I brevlådan nu i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange