grodbakelse
citati_schlegelIdag är det en festlig dag. Det är nämligen en liten skrivarfest. Idag är mitt hus vid vattnet, min lilla kurslokal, upptagen av mig och mina skrivande vänner. Det blir samtal, text, respons och skrivande. Här finns plats för poesi och prosa. Kanske gör vi en skrivarövning eller två alldeles på morgonen för att komma igång. Naturligtvis har vi också planerat in näringsintag, kaffepauser och annat. Idag är en dag att hänge sig till orden tillsammans med människor som är lika ord-nördiga som jag själv. Bland annat kommer ordlyckliga Gabriella hit. Hoppas att du också får en fin dag.

Today my house will be full of my writing friends. We are having a writers day. A day full of talks, walks, words, letters, poems and prose. Love it. It´s so great sharing a day with people who love words as much as I do. How are you spending your day?
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Skrivarfest

  1. Gabriella skriver:

    Åh Madde, att jag fick. En fantastisk dag i skrivarbubblan i Skeppsvik. Tack för att vi får vara hos dig, där energin, ljuset, lugnet och fåglarna finns.

  2. […] har jag ju glömt att berätta om – förra lördagen så hade jag och skrivarkamraterna en hel dag med skrivande. Vi delade med oss av våra texter. Vi pratade om texter och ord. Vi gjorde några skrivarövningar […]

  3. […] har längtat efter idag länge nu, ända sedan i våras i april när vi hade vår första skrivardag. Det var så otroligt givande och nu är det äntligen dags igen. En hel dag med mina skrivande […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange