vi_skriver
En av de bästa dagarna på länge har jag ju glömt att berätta om – förra lördagen så hade jag och skrivarkamraterna en hel dag med skrivande. Vi delade med oss av våra texter. Vi pratade om texter och ord. Vi gjorde några skrivarövningar och vi ägnade tid åt åt vårt skrivande. Det var en otroligt givande dag som gav mycket energi. Vi pratade också om nödvändigheten att vara i sammanhang och med människor som man delar intressen och passioner med – som detta. Att välja att ge sig själv det man behöver och mår bra av. Att förkovra sig och vara i en miljö och bland människor som berikar och ger energi. Det är bra grejer. Det är livsnödvändigt.

skrivardag
Är du sugen på att sitta i mitt rum vid havet och skriva så har jag en poesiworkshop den 22 maj 19.00-21.30 (kostnad: 350:- inkl kaffe/te och poesikaka). En workshop för dig med lust till orden. Vi bekantar oss med poesin, några tekniker och gör skrivarövningar. Inga förkunskaper krävs. Anmälan via e-post till mig: info(at)designmadde.se Info finns också på min facebook-sida. Kom glad!

I´ve forgot to tell you about last saturday. The lovely day full of words, writing and my writing friends. It was a great day withs words, texts, poems, talks and writing. A great day. A day that gave energy and joy. If you like writing or want to start writing I´m giving a poetry-workshop the 22 of may.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Livsnödvändigt

  1. eva albrektsson skriver:

    varför bor du så långt från mej eller jag från dej

    • madde madde skriver:

      Ja, det är ju inte jag som har bestämt mig för att bo i Småland (eller jo det gjorde jag ju ett tag men det är numera mycket länge sedan) :) Du är välkommen när du vill Eva.

  2. […] har i alla fått en del av det behovet tillfredsställt. Vi, mitt kära skrivargäng och jag, sågs hela söndagen och det var som vanligt energigivande. Vi skrev och vi dryftade saker […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange