dekorerar_kuvert
Jag har dekorerat  några kuvert med hjälp av schabloner och sprayfärg (ca. en tredjedel av varje kuvert). Jag har i och för sig  inte så  många brev att skicka för tillfället, bara ett. Men det är gott att ha några kuvert klara. Jag tror att jag måste leta fram ett block av något slag – känner behov av måleri och måndagsutmaningen räcker inte till. Jag gillade verkligen mina tio bilder-utmaningar. Kanske dags för ännu en?

I´ve decorated a couple of envelopes. Just in case I need to send some letters. I feel like painting – the art monday challenge is not enough. Where might I have a pad…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange